Инфо за фирмата

Почетоците на фирмата се во далечната 1983 година кога фирмата почна да работи како РТВ Сервис кој функционираше се до 1991 година кога прерасна во Меморија ДООЕЛ Скопје за да под тоа име егзистира и работи до денешен ден.

 

Што нудиме ние?

  • Сервисирање на сите модели и марки на CRT, Plasma, LCD и LED телевизори
  • Сервисирање на Десктоп и Лаптоп  компјутери
  • Сервисирање на програматори од машини за перење, фрижидери, шпорети, клими, електроники од фитнес опрема и останата индустриска електроника.

Исто така посредуваме при решавање на сите проблеми од областа на електрониката.