Контактирајте не!

Имате потреба од резервен дел кој што е на нашата веб страница?
– Испратете ни го линкот преку контакт формата подолу или пишете ни на маил или на скајп.

Полињата означени со * се задолжителни!

Локација

+389 71/276-721
+389 78/276-721
ул. Тодор Чангов 2 бр.7А

memorija_mome
contact@memorija.mk